Utvikle eller redesigne ny nettside

Ny nettside som skaper resultater

Les mer om ...
Daglig leder David Jensen hos Oslo Webdesign AS

Hvem kan hjelpe bedriften din med ny nettside?

Din bedrift har bestemt seg for å fornye bedriftens nettside. Flott! For å designe ny nettside trenger du dedikerte webdesignere, nettside-administratorer og markedsførings-konsulenter. Alt dette finner du hos oss i Oslo Webdesign og vi sitter klare til å hjelpe dere med å utvikle ny hjemmesider.

Vi helper bedrifter med ny nettside?

Vi i Oslo Webdesign har dedikerte webdesign konsulenter som er gode på å kartlegge og utvikle innhold og webdesign. Din bedrift har behov og ønsker som vi sammen kartlegger, og først da vet vi hvordan vi kan hjelpe dere og lykkes med den nye nettsiden. Vi er med hele veien.

Ny nettside krever kompetanse

En nettside skal bidra til å nå bedriften sine mål, enten det er salg, kontakthenvendelser eller å spre informasjon. Lanserer du et nettsted uten en plan, vil det ikke bli en suksess.

Book møte med oss i dag

Ta kontakt for et uforpliktende møte med oss på et av våre kontorer – eller online! Det er mange fallgruver ved utvikling av nytt nettsted. Vi hjelper deg i prosessen.

Spørsmål og svar

Vi ønsker å gi en fastpris på prosjektene våre, men det er vanskelig å si noe konkret før man har snakket sammen for å avklare behov og funksjon på ny nettside.

Normalt nettside prosjekt
De vanligste prosjektene våre som inkluderer forprosjekting, designprosess og en god utviklingsprosess ligger mellom 50 000,- og 250 000,- ekskl. mva.

Forprosjekter
Rene forprosjekter uten design og utvikling av selve nettsiden ligger gjerne på 20 000,- og 50 000,- ekskl. mva. I komplette prosjketer vi leverer kan forprosjekter beregnes til 20-30% av det totale budsjettet.

Mindre prosjekter
Mindre og enklere sider, kan ligge mellom 15 000,- og 50 000,- ekskl. mva. Alt avhenger av behovet ditt og kompleksiteten som kreves underveis i prosjektet. 

Forprosjektene tilpasses basert på hva du som kunde trenger, men det er noen punkter som går igjen i nesten hvert eneste forprosjekt:

 • Målsetting
 • Brandbeskrivelse
 • Målgruppe(r)
 • Sidekart
 • Trådskisser (Wireframes)
 • Stilkart for designretning

Punkter som kan inkluderes ved behov:

 • Dyptgående research av målgruppe, konkurrenter og annet
 • Posisjonering og budskap
 • Innholdsstrategi
 • Prototyper
 • Brukertesting

Det varierer stort fra prosjekt til prosjekt og avhenger av kompleksiteten og omfanget.

For å prøve å gi et mer konkret svar, så er de minste prosjektene våre lansert etter 2  uker, mens større prosjekter kan strekke seg opp til 3-4 måneder. De vanligste prosjektene med forprosjekt, design og utvikling ligger omkring 6-8 uker.

Referanser vi er ekstra stolte av

Ufrivillig barnløshet og assistert befruktning i Sverige

Oslo Webdesign takker for tilliten og ansvaret med å tilrettelegge og utvikle ny nettside. Ufrivillig barnløshet er dessverre ganske vanlig. Heldigvis kan mange få hjelp gjennom fertilitetsbehandling som informativt blir presentert på nettsiden.

Planlegger dere firmatur eller gruppereise til Frankrike og Spanske baskerland?

Opplev gastronomi, konjakk, vin og champagne, franske spesialiteter, vinslott og smaksopplevelser – alle destinasjoner bugner av opplevelser. Norsk drevet Rendez-vous Franrike tilrettelegger alt for dere.

NISG - nettside for alle som er interessert i IBD

Oslo Webdesign takker for tilliten og ansvaret med å tilrettelegge og utvikle ny nettside – nisg.no. På den nye nettsiden finner du kvalitetssikret informasjon vedrørende IBD utredning, behandling og forskning, pasientmateriale, IBD-apper og podcast.

Play Video about Norsk Tannpleierforening informerer om tenner, munn og tannpleie

Planlegger du å utdanne deg som en tannteknikker?

Norsk Tannpleierforening er en partipolitisk uavhengig og selvstendig fag- og yrkesorganisasjon for autoriserte tannpleiere i offentlig og privat sektor, studenter og yrkespassive tannpleiere. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.