Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Det er ikke alltid en helt vet hva man skal spørre om når ny nettside skal bestilles og utvikles.

Uansett vinkling eller behov kan det lønne seg å ta en prat med oss for å høre hva vi kan anbefale for dere. Men først vil vi anbefale deg å se på de mest spurte spørsmål vi får fra våre kunder.

Hva bør jeg gjøre om jeg har behov for webdesign?

Skriv opp en liste over hva du ønsker og forventer å få ut av et tilpasset webdesign for din bedrift. Jo bedre du kjenner din egen bedrift, jo bedre kan vi hjelpe deg når du besvarer våre spørsmål.

Hvordan velge et webdesign byrå du kan stole på?

Det beste og enkleste du kan gjøre er å sjekke ut hva webbyråene har levert av nettsider og tjenester. Vi mener selv at det er en av de beste indikatorer du bør sjekke ut. Velg dertetter  ut topp 10 byråer som du kan ta kontakt med for å presentere ditt behov rundt ny nettside.

Hva kan jeg forvente av et webdesign byrå?

En hjemmeside og nettside skal være estestisk utformet og samtidig være teknisk bra oppbygget. Dette er viktig da nettsiden skal være bedriftens viktigste markedsføringsverktøy.

Hva koster webdesign og nettsider?

Webdesign vi utvikler kan koste fra 15-30.000 til flere hundre tusen. Endelig pris avhenger av ditt behov for komplekse løsninger og funksjoner på nettsiden. Vi holder oss innenfor budsjett og sluttresultatet skal innfri kartlagt forventning til ny nettside. 

Hvordan kan jeg kontakte Oslo Webdesign?

Vi tror på kunsten å skape dialog.

Ring meg så finner vi en løsning som passer for deg og din bedrift.

David Jensen | Daglig leder
David Jensen
daglig leder