Boken – Vekk meg når det er over!

Live Landmarks fag er å fortelle. Hun skriver, taler og argumenterer. Jeg tror hun har vært en god forteller lenge. Men noe forandret seg da hun delte med oss en personlig og dyrekjøpt erfaring i boken «Vekk meg når det er over». - Jonas Gahr Støre

Sponsor

Oslo Webdesign sponser en håndfull nettsider hvert år for ulike aktører i Norge.

Nettsiden vekk-meg.no ble derimot til på eget initiativ da vi ønsket å sette fokus på gode historier fra mennesker med egne opplevelser ihenhold til ME.

Oslo Webdesign og David Jensen tok kontakt med Live Landmark og vi fikk innsyn i hvilken historie hun har vært igjennom. Vi ønsket deretter å heie på andre mennesker i samme situasjon og tanken med å lage en egen nettside med ærlige historier ble til.

Vårt bidrag

Vi utviklet den fine nettsiden med eget webdesign og vi vedlikeholder og administrere nettsiden vekk-meg.no i sin helhet. Live Landmark har ingen eierskap til nettsiden.

Domene eies av: Oslo Webdesign AS

Tortur

Live Landmark forteller: Mai 2007, jeg har mer eller mindre ligget i sengen i tre år. Det er tre sommerferier. Tre høster. Tre vintre. Tre vårer. Det gjør meg bare så utrolig trist. Det skal bli godt å dø. Godt for meg, men bra for Mikkel, mannen min, også. Han fortjener en ny kone nå. Det er umenneskelig å komme hjem til en partner som alltid ligger i sengen bak en lukket soveromsdør, en som med kun timers mellomrom rapporterer om håp og helvete. Måned etter måned. År etter år.

Boka - Vekk meg når det er over! Forfatter LIve Landmark forteller

Stakkars barna mine. Skjønne, gode, fantastiske Sjur og Endre. Sjur er blitt ti år Endre er ni, og jeg har vært syk siden Endre hadde sin første skoledag.

Daglig leder David Jensen hos Oslo Webdesign AS

Spørsmål og svar

Oslo Webdesign AS sponser ikke noen som har assosiasjoner til politikk eller religion. 

Oslo Webdesign AS sponser ikke noen med økonomiske bidra. Det vi tilbyr å være sponsor for er nettsideutvikling.

Kontakt Oslo Webdesign AS for en snakk på telefon, e-post eller videomøte:

Vi sponser disse også

«Vi ønsker å heie litt ekstra på mennesker som har vist et engasjement for det de brenner for.» – David Jensen, daglig leder