Tocircle maskiner

Tocircle Industries – kontrollert roterende vinge teknologi. Tocircle Industries har utviklet en mekanisk roterende enhet som kan være konstruert for å fungere som en pumpe, en flerfase kompressor, en ekspander eller turbin, eller til og med som en motor.

Tocircle Industries har patenter i 61 land, inkludert EU, USA, Brasil, Russland, India og Kina.
Tocircle Industries har patenter i 61 land, inkludert EU, USA, Brasil, Russland, India og Kina.

Patent i 61 land

Tocircle Industries har patenter i 61 land, inkludert EU, USA, Brasil, Russland, India og Kina. Dens driftsprinsipp er lik en roterende vingemaskin hvor vingetuppen avstand fra det ytre hylster er minutt kontrolleres av et internt mekanisk arrangement. Denne funksjonen gjør det mulig å skalere opp maskinen til vesentlig større dimensjoner enn konvensjonelle roterende vingeenheter.

Ny hjemmeside

Tocircle Industries AS trengte en ny hjemmeside og valgte Oslo Webdesign AS til å designe den nye hjemmesiden. Vi takker for tilliten med å designe ny hjemmeside samt serviceavtalen og vi ser frem til et videre tett og godt samarbeide fremover.

Klient forteller

– Takker og bukker for godt samarbeid og rask og uproblematisk leveranse. Som nevnt, har fått mange gode tilbakemeldinger. Ellers kan jeg bekrefte at vi anser leveransen som fullført med glans.

Tocircle Industries As

Tocircle.com

Tocircle Industries AS

Nico Hytten

Mobiltilpasset

Tilpasset Google søk

Oslo Webdesign ASTakk for tilliten

- Vi takker for den tilliten det er å få lov til å være med å markedsføre bedriften med sitt budskap, varemerker og omdømme.

- Vi gleder oss til det videre samarbeidet med videreutviklingen av løsningene. Løsningen har en komplett serviceavtale integrert på hjemmesiden - nå er hjemmesiden også i gode hender her hos oss i Oslo Webdesign.

David Jensen - daglig leder