SPØRSMÅL OM HJEMMESIDER?

Vi tror på kunsten å skape dialog.

Ring meg så finner vi en løsning som passer for deg og din bedrift.

David Jensen | Daglig leder
David Jensen
daglig leder

SMARTTELEFONER NETTBRETT DATAMASKINER

Responsive
webdesign

Er din hjemmeside
mobilvennlig?

I denne digitale tidsalder er kunden kun et tastetrykk unna, så nettsiden må fungere like optimalt – uansett hvilke enhet kunden befinner seg på.

DIGI.no: Ikke alle er klar over at i dag bruker flere mobil og nettbrett enn en mac eller pc når de besøker hjemmesider.

Er din hjemmeside mobilvennlig?
DIGI.no: Ikke alle er klar over at i dag bruker flere mobil og nettbrett enn en mac eller pc når de besøker hjemmesider.

“Mobil-uvennlige websider kan forsvinne fra søkeresultatene hos Google”

Det menes at lite mobilvennlige bedriftsnettsteder kan miste så mye som 25 prosent av trafikken på grunn av dette, fordi konkurrenter med mobilvennlige nettsted vil prioriteres i søketreffene til Google på mobile enheter- forteller Digi.no

Viktig: Sørg for at nettstedet ditt er mobilvennlig før Google skyver deg ned på søkelisten, og dermed forårsaker tap av potensielle potensielle kunder og tilsvarende konverteringer på hjemmesiden din.

Google logo
Hva liker GOOGLE? Informasjon om “Søkemotor” og “Google” – det er det vanlige språket de fleste forstår og som alle ønsker. Hvis du vil at nettstedet ditt ikke skal bli borte fra søkemotorer, må du sørge for at du følger de standarder som settes.

Meldingen fra Google den 21. april 2015, viser det gir nå betydelig fordel til rangering på søk om hjemmesider er mobilvennlige (dvs. lesbar tekst uten å tappe eller zoome, trykke på lenker er fordelt på riktig måte, og siden unngår Horisontal rulling).

Hvordan får du en effektiv og responsive mobil hjemmeside?
Er innholdet på hjemmesiden tilpasset mobiler?
Enkel bruk for besøkende: Nettstedets design skal kunne forklare nettstedets flyt og objekt, slik at en besøkende enkelt kan utføre sine ønskede oppgaver. Med andre ord effektiviserer brukeropplevelsen og reduserer antall bruker interaksjoner for å oppnå en gitt oppgave.
Måling: Måle effektiviteten av ovennevnte brukervennlighet.
Skjermstørrelsen: Utvikle utformingen slik at den fungerer på alle enheter (dvs. Desktop, Laptop, Tabletter og Mobiles) i stedet for å lage separate sider for hver enhet. Basert på den brukte enheten, tilpasser nettstedet design automatisk i henhold til skjermstørrelsen på enheten.
Vi kontakter deg
Ditt navn…
Din e-post…
Din telefon…
Din melding…
Send
Hver måned øker søk på mobil
Hva trenger du å gjøre?
Topp 3: Som Google selv forteller, benytt disse topp 3 punktene når du bygger et mobilvennlig nettsted og følg disse – da er du “Google vennlig” for søk.

Ønsker du hjelp? Vi hjelper deg gjerne med å gjøre din hjemmeside mobilvennlig. Vi kan også hjelpe deg med å få et bedre innhold på din side og få inn mer “Call 2 Action” – som det heter – nemlig å få besøkende til å ta kontakt eller kjøpe.

Hvem er du?
Du er webansvarlig eller (u)frivillig blitt tildelt ansvaret for bedriftens hjemmeside med vet ikke helt hva neste skritt er.

Hva nå?
Vi kan hjelpe deg og vi ser frem til en hyggelig prat. Vi ønsker å tilby deg en løsning som dekker ditt behov i dag og for fremtiden. 

Pusse opp nettsiden din?