Investeringsselskap Aker Brygge

Et uavhengig investeringsselskap som aktivt forvalter egen formue.

De baserer sine investeringsstrategier på 12 velfunderte grunnsteiner for verdiskapning. Med et dedikert team på Aker Brygge forvalter de en stadig voksende portefølje.

GPWI - RA Service AS
GPWI - RA Service AS

Rune Arnhoff grunnlegger av Relekta, som sammen med Norsk Industriolje og Relekta Service utviklet seg til en virksomhet som omsatte for 250 millioner.

Relekta har siden starten drevet med reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted, industri og bygg. De mest kjente merkevarene er Tec7- og 101-serien. Selskapet ble solgt til det børsnoterte svenske Indutrade AB i april 2015.

Relekta ble årets ‘Great Place to Work’ 2016

Relekta AS fikk 1. prisen i kategorien ’50 til 199 medarbeidere’ når Great Place To Work Institute (GPWI) kåret landets beste arbeidsplasser for 13. gang. 

Relekta-gruppen er en ledende aktør på det norske markedet innen reparasjons- og vedlikeholdsprodukter. Flere av produktene er markedsledere, og Relekta representerer flere kjente internasjonale produsenter og varemerker. Kvalitet og miljøansvar står sentralt. Kvalitet i alle ledd sikres gjennom fem forskjellige garantier samt en rekke sertifiseringer som ISO90001 (kvalitet), ISO 14001 (miljø), EMAS (miljø), ISO 26000 (samfunnsansvar), OHSAS 18001 (helse og sikkerhet), MQA-01 (salg og marked), Great Place to Work og Miljøfyrtårn. Relekta-gruppen har over 100 medarbeidere og omsatte for 247 mill. i 2015.

– Nå er altså tiden kommet for en oppfriskning av uttrykksform og innhold på hjemmesiden, og valget falt på Oslo Webdesign. 

Raservice.no

RA Service AS

Rune Arnhoff

Mobiltilpasset

Tilpasset Google søk

RA Service valgte Oslo Webdesign som web leverandør
RA Service valgte Oslo Webdesign som web leverandør

Ny hjemmeside

RA Service AS fornyer seg på internett og valgte Oslo Webdesign til å designe den nye hjemmesiden. 

Vi takker for tilliten med å designe ny hjemmeside samt serviceavtalen og vi ser frem til et videre tett og godt samarbeide fremover.

Oslo Webdesign ASTakk for tilliten

- Vi takker for den tilliten det er å få lov til å være med å markedsføre bedriften med sitt budskap, varemerker og omdømme.

- Vi gleder oss til det videre samarbeidet med videreutviklingen av løsningene. Løsningen har en komplett serviceavtale integrert på hjemmesiden - nå er hjemmesiden også i gode hender her hos oss i Oslo Webdesign.

David Jensen - daglig leder