Kurs

- Bedriftskurs, klasseromskurs og onlinekurs

“Se profesjonell ut selv om du føler deg litt amatør som webdesigner eller webansvarlig!”

Lær å designe nettsider og innhold som en profesjonell webdesigner med WordPress. David skreddersyr kurs for bedrifter og enkeltpersoner (webansvarlige) i bruk av WordPress.

Referanser nettsider oslo webdesign

Kursinstruktør: David Jensen kurser deg i Worpress m.m.

Referanser

– hva kursdeltakere forteller om våre kurs?

Kurs i WordPress og WooCommerce
Andrea Louise Nilsen, Heymat AS

“David er helt super. Enkel og kommunisere med og meget kunnskapsrik. Anbefaler dette kurset til alle som ønsker å lære seg eller utvide sine kunnskaper innen WordPress og WooCommerce. Takk!”

Online ukeskurs i WordPress
Lill-Anita Olsen

David Jensen er den absolutte beste og mest engasjerte kursleder jeg noensinne har hatt! Han er inspirerende, levende, kunnskapsrik og får alle med seg før han går videre. For meg som overhodet ikke har peiling på databaser osv så gikk han rett inn, tok over skjermen og fiksa og triksa. Det måtte han gjøre flere ganger hver dag. Tusen takk!

Kurs i WordPress: Hvordan lage egne temaer
Elin Linnerud, Blostrupmoen Norge AS

“Dyktig, morsom og fleksibel instruktør.”

Ukeskurs i WordPress
Rikke Sofie Jenssen, Amok Geilo AS

“VELDIG BRA! Jeg føler jeg sitter igjen med mer kunnskap enn hva jeg hadde forventet. Kursleder var UTROLIG dyktig pedagogisk. Hvis det var noe vi ikke forstod etter første eller andre forsøk, var det frem med kopper og lignende for å forklare det så enkelt som overhodet mulig. Instruktøren var veldig nøye på at alle måtte henge med hele veien, noe som også er bra. Det var veldig tydelig at instruktøren kjente det han snakket om inn og ut og jeg følte meg trygg på at jeg ville få svar på alt jeg lurte på i klasserommet.”

Visual Composer Page Builder for WordPress
Asgeir Grotle-Sætervoll, Tanngarden AS

“Inspirerende og givende kurs!”