Kurs i WordPress

Vi lærer deg å bruke WordPress – et toppmoderne publiseringsverktøy…

…hvor WordPress hjelper deg med å holde fokus på utseende, nettstandarder og brukervennlighet.

Fordi WordPress er verdens mest populære og brukervennlige verktøy for å lage hjemmeside med så bruker vi selv dette på alle våre klienter.

WordPress er et perfekt verktøy for såvel privatpersoner som selskaper. Det morsomme er at det faktisk er både gratis og samtidig uvurderlig – les om WordPress

Snakk med oss
Bli ekspert på 1-2-3

– les om våre Visual Composer kurs –

Kjekt å vite

Kurset er matnyttig for deg som er ansvarlig for å holde bedriftens hjemmesiden oppdatert og utvikle den videre med nytt innhold og forbedret layout.

Vel, hvem har ikke opplevd å bli overrasket over nye funksjoner eller muligheter etter at noen har gitt deg slike tips?

Vi anbefaler alle til å gå på et WordPress kurs for å enten få bekreftet at de kan alt…eller at det var noe nytt og nyttig å lære.

Kurset tar for seg litt om installasjon, men mest om oppsett og bruk av WordPress.org med de beste plugins (slik vi mener).

Vi har ikke noen liste på innhold, da grunnen er at vi holder 100% tilpasset kurs for bedrift eller enkeltpersoner – dette er blitt vår spesialitet.

Så ønsker du eller din bedrift et kurs – så lager vi i dialog med dere en agenda som er tilpasset kun dere. snakk med oss

Våre dyktige webdesignere utvikler gjerne din nye hjemmeside

Vi tilbyr skreddersydde internkurs og en-til-en kurs, både i Oslo og resten av landet. Kurset, som også kan foregår som en workshop, kan også holdes online.

Workshop hos Oslo Webdesign
Send en forespørsel
Hjemmeside referanser Oslo Webdesign

WordPress

Responsive og brukervennlig