A.L Høyer Askim a.s - Nettside utviklet av Oslo Webdesign As
David Jensen

David Jensen

Roller: Prosjektleder og senior utvikler - Oslo Webdesign AS.
David Jensen

David Jensen

Roller: Prosjektleder og senior utvikler - Oslo Webdesign AS.

A.L Høyer Askim

Ny nettside lansert for A.L Høyer Askim a.s. 

Oslo Webdesign har siden 2015 levert online løsninger for A.L Høyer i Askim. Nå i 2021 utviklet vi et nytt re-design, og hjemmesiden ble lansert med nye referanser og bedrift presentasjoner.

Kunden
forteller
om seg selv

Bedriften organiserer byggeprosessen fra start til mål og med A.L. Høyer i Askim betyr det «hands on» fra første spadetak til siste malingsstrøk.

For mange av bedriftens oppdragsgivere er det å drive byggevirksomhet på siden av deres fagområder. Men også offentlige byggherrer, kraftselskaper, industri og alle andre som driver en organisasjon, må med jevne mellomrom vurdere behovet for nye bygninger og produksjonsanlegg. Å ha en uavhengig sparringpartner som vet hva som skal til for å få gjennomført et vellykket prosjekt, gir den tryggheten du trenger.

Siden starten i 1986 har bedriften utført over 200 prosjekter. Å organisere en komplisert byggeprosess fra start til mål, krever både erfaring, kunnskaper og evne til å holde fast kurs.

De sier om seg selv – “Vi organiserer byggeprosessen fra start til mål og vår spisskompetanse er innen prosjektledelse. Dette har gitt A.L. Høyer i Askim ansvaret for en rekke store byggeoppdrag over hele landet”.

Utvalgte
Referanser & prosjekter
Vi er veldig fornøyde med!